Mõned 2020. aasta kevadsuvised moetrendid oleks justkui kodus kandmiseks loodud ja miks mitte proovida neid just nüüd, kui nelja seina vahel viibimine on tüütumaks muutunud ja järjest enam tekib soov igapäevast rutiini natukene erilisemaks muuta, soovitab Vogue.com.

Kui 70ndatest inspireeritud pükskostüümid, trentškotid ja põlvedeni ulatuvad šortsid ootavad eriolukorra lõppu, siis siin on mõned trendid, millega kohe katsetada:

1. Läbimõeldud kardigani komplektid

Kleitidest eraldi seelik-/pükskostüümideni välja, erinevad kudumid on käesoleva aasta kevadsuviseid kollektsioone disaininud moekunstnike lemmikud. Selleks, et seda trendi ka kodukontoris kanda, kombineeri näiteks samast komplektist kardigan ja topp. Muidugi võid tõmmata stiilse kardigani ka t-särgi või maika peale ning näed hetkega elegantsem välja, olgu sul seal all pidžaamapüksid või su lemmikteksad.

2. Näita rinnahoidjat

Kodu on koht, kust võid vabalt olla ka ainult pesu väel, kui Sina seda soovid, aga muidugi ei soovita me sul veebikoosolekul oma parimat pesu demonstreerima hakata. See trend on ideaalne just juhuks, kui tunned, et ei viitsi täna palju pingutada ja selleks pole ka vajadust.

3. Uutmoodi kodudressid

See värviline trend tuli tagasi möödunud suvel, kui mitmed moesõbrad otsustasid seda uuesti proovida ja muidugi jõudis see sügiseks ka suurtele moelavadele. Hiljuti otsustas trendiga kaasa minna ka noor Eesti moedisainer Gita Siimpoeg, kes värvis oma ühevärvilised kodudressid kirjumaks ja pilkuköitvamaks ning miks mitte? Kodukontoris veedetud päevad ei pea olema monotoonsed.

4. Kelmikad kudum-maikad

Peida sahtlisse oma tavaline maika ja vali sel kevadel hoopis kelmikam versioon: kootud ja erilisema kaelusega variant. Mõnus asi, mida kanda kodukontoris ja hiljem terve suve!