Nielseni sõnul on parfüümi piserdamiseks mitmeid levinud viise, millest mõned on head ja teised mitte nii väga. Esiteks soovitab ta piserdada lõhna viis korda, mis mõne jaoks võib tunduda palju, aga olgem ausad, tema on ju ekspert.

See, kuhu parfüümi kehal lasta, on tema sõnul väga personaalne ja kultuuriline otsus: mõned eelistavad piserdada seda juustesse, teised kaelale ja ehk ka sallile ning mõned isegi põlveõndlasse.

"On olemas "Z" viis, mille puhul inimesed spreitavad esmalt lõhna ühele õlale, siis teisele, seejärel vasakule puusale ja siis ka paremale puusale," avaldab ta. "Siis on ka "suhkruvati" tehnika, kui esmalt piserdatakse ja siis veel liigutatakse lõhnapudelit ümber pea nagu valmistataks suhkruvatti."

Häid viise on Nielseni sõnul teisigi, aga samas on olemas ka üks levinud tehnika, mida ta peab valeks. "Kui inimesed piserdavad lõhna õhku ja kõnnivad sellest läbi, valgub lõhn tegelikult lihtsalt laiali," selgitab parfüümiekspert. "Sa spreitad 500dollarilist lõhna õhku ja suur osa sellest ei lange su kehale."

Lugejad, kuidas teie eelistate lõhna kehale piserdada? Milline parfüüm on teie lemmik?