See imekaunis tellimise peale valmistatud sõrmus kuulus kunagi printsess Dianale, kes lasi selle sõrmuse teha 1996. aastal pärast prints Charles'ist lahutamist, kirjutab MyDomaine. Ta tundis, et oleks kohatu kanda safiirist sõrmust, mis seni ta sõrme ehtis ja tellis sõrmuse, mis tol hetkel tema elu ja stiiliga paremini sobis.

"Diana valis alati endale teemantehteid, mille taga peitus mõni sügavam tähendus. Valik sai alati tehtud teadlikult ja ta soovis olla kindel, et need esindaksid mõnda tähendusrikast hetke," väitis gemmoloog Grant Mobley, lisades, et sellise unikaalse tellimustöö eest tuleks täna maksta ca sada tuhat dollarit.

Pärast Diana surma rängas autoõnnetuses, selgus, et printsess oli pärandanud 3/4 oma 28 miljonit dollarit väärt varandusest ja ehtekollektsiooni oma poegadele, Harryle ja Williamile. Tema sooviks oli, et ta pojad hoiaksid need ehted oma tulevastele naistele ja muidugi printsid austasid oma ema soovi. Harry valis algselt just safiirist sõrmuse ja William eelistas Cartieri kella, aga kui William plaanis paluda Kate Middletoni kätt, käitus noorem vend väga armsalt ja pakkus välja, et nad vahetaksid omavahel ehted ära. See tähendab, et Catherine omab nüüd 404 tuhat dollarit maksvat 12karaadilist safiiri ja teemantideega ehitud sõrmust ning Harry kasutas teemante Dianale kuulunud prossist, et lasta oma abikaasale Meghanile sõrmus valmistada. Nüüd tundub piltide järgi, et ka akvamariiniga ehitud sõrmus, mis kunagi kuulus Dianale, kuulub täna värskele Sussexi hertsoginnale.

Peale laupäeval toimunud pulmi võime ka üsna kindla sõnaga väita, et Meghan inspireeris mitmeid naisi eelistama minimalistlikke ja pitsivabu pulmakleite ning tõenäoliselt ehivad ka naiste sõrmi aina enam värviliste vääriskividega sõrmused.