Igapäevane nahahooldus, naha puhastamine, massaaž ning toitmine aitavad saavutada senisest värskema ning kaunima naha ning nooruslikuma üldmulje. Neid baastõdesid teame kõik, kuid igapäevaelu kiires rütmis kipume iseenda heaolu ikka miskipärast tagaplaanile jätma.

Aeg naha eest hoolitsemiseks — kingitus iseendale

Tallink Spa & Conference hotelli Aqua Spa ilukeskuse juhataja Astrid Sõmera sõnul on aasta algus just see aeg, kus antakse uusaastalubadusi — toituda õigesti, liikuda senisest enam või siis hoolitseda enda eest rohkem. Või on siis pühade ajal üllatanud pereliikmed võimalusega külastada ilukeskust. See on ka aeg, kus hakatakse läheneva kevade ning värskema välimuse peale taas rohkem mõtlema.

„Naha eest hoolitsemisel on kõige olulisem personaalne lähenemine. See, milline on naha seisukord, kuidas on naha eest eelnevalt hoolt kantud ning millest jäänud vajaka, sõltub nii geneetikast kui elustiilist. Nooremad naised tulevad Aqua Spa ilukeskusesse enamasti sooviga nahka puhastada-niisutada, kuid juba 30-40eluaastates hakatakse üha rohkem mõtlema sellele, kuidas säilitada naha toonus ning seeläbi ka noorem väljanägemine. Oodatakse võimalikult kiireid tulemusi naha pinguldamisel ning uuenemisprotsesside toetamisel,“ selgitab ilukeskuse juhataja.

Mida saavad aga naised ise teha oma naha tervise nimel ära? „Kindlasti on esikohal naha põhjalik ja regulaarne puhastamine, piisav niisutamine ning just konkreetse naha vajadustele sobivate hooldustoodete kasutamine,“ loetleb Sõmera, lisades, et võimalusel tasub kindlasti külastada aeg-ajalt ka ilukeskusi-salonge, kus osatakse soovitada naha vajadustele sobivaid tooteid ning saab lasta end hellitada erinevate protseduuridega.