1. Mitu korda rinnahoidjat järjest kanda tohib?

Luksuspesu brändi Agent Provocateur eksperdid avaldasid, et üht ja sama rinnahoidjat tohiks kanda vaid kolm päeav järjest ning seejärel tuleks see pesumasinasse visata, vahendab The Sun.

"Kui pesed oma rinnahoidja ära, lähevad selle kiud tagasi algsesse seisu, tänu millele see istub seljas paremini," selgitasid nad.

2. Õige suurus on väga oluline!

Pesupoe Bras N Things ekspert Trudy Davis, et oma rindu tasuks mõõta iga kuue kuu tagant või iga kord, kui soetad endale uue rinnahoidja, sest su korvi suurus võib aja jooksul muutuda. Trudy sõnul võib vales suuruses rinnahoidja kandmine tekitada su kehale volte, põhjustada selja- ja kaelavalusid ning isegi arme.

3. Kuidas rinnahoidjat kapis hoida?

Kui sa ostadki uue rinnahoidja, tasuks mõelda ka selle hoiustamise peale, sest enamik naisi viskavad need lihtsalt sahtlisse, mis võib selle lõplikult ära rikkuda. Boux Avenue ekspert Katie Thacker õpetab Huffington Postis, et selle asemel, et asetad rinnahoidja lihtsalt sahtli põhja, peaksid neid hoidma kujule vastavalt, näiteks asetama paari sokke või aluspükse korvi sisse. See aitab hoida ära korvi kuju muutumise ja muud kortsud.