Need on levinud vead ripsmetušši kasutamisel, mille tõttu ei saa sa nautida pikki ja tihedaid ripsmeid:

Sa alustad ripsmete värvimist ülemistest ripsmetest: enamasti alustavad naised ülemistest, aga värvimist peaks alustama hoopis alumistest ripsmetest, sest kui teha vastupidi, siis allapoole vaadates võivad ülemised ripsmed minna naha vastu ning jätta sinna värviseid laike. Ja osa ripsmetuššist tulebki niimoodi maha.

Sa oled aastaid kasutanud sama firma ripsmetušši: vahel tasub vahetada erinevaid brände ja avastada, et see eelmine sulle tegelikult nii hästi ei sobinudki.

Sinu tehnika on sirged tõmbed: ilueksperdid soovitavad ripsmete värvimisel kasutada pigem kergelt võbelevat liigutust, mitte ainult sirgelt üles tõmbamist.

Sa ei puhasta oma harjakest: kui sa tõmbad ripsmetušiharja tuubist välja, tasub see alguses puhtaks pühkida näiteks puhta pabersalvrätiku sisse ja alles siis alustada värvimisega, sest siis saad kindel olla, et eemaldasid harja küljest kuivanud tušijäänused.

Sa kasutad vana ripsmetušši: ka meigi puhul on oluline kursis olla selle säilimisajaga, sest vana ripsmetušš on esiteks bakteririkas ja teiseks kuivanud ning sellisega ei saagi ilusaid ripsmeid.

Sa koolutad ripsmeid peale nende värvimist: kui sa nii teed, jääb osa värvist ripsmekoolutaja külge. Alati tasuks ripsmeid koolutada enne nende värvimist ja kui sa pole üldse kunagi koolutajat kasutanud, siis tasuks see endale muretseda.

Allikas: The Sun