1. Vaata üle oma praegused lemmikud

Sa võid küll tahta midagi täiesti "uut", kui su vanad lemmikud on valmis lendama prügikasti, aga kui soovid leida unistuste teksapükse, tasuks ehk minna siiski vana teed. Ehk kui leiad püksid, mille puhul sulle meeldib nende pikkus, lõige ja kõik muu, tasuks mõõta need ära ja vaadata, mida veebipoed sulle samade mõõtudega pakuvad.

2. Kitsenda otsingut

Räägitakse, et Eestis on palju kaubanduskeskuseid, aga kui mõelda, mida sul veebist on võimalik leida, on see valik ju veelgi laiem. Ja nii võib õige paari pükste leidmine olla väga väsitav tegevus. Seetõttu soovitame sul valida välja mõned lemmikud veebipoed ja seejärel õigest kategooriast endale õiged teksad leida. Tavaliselt kategoriseeritakse teksapükse nende silueti või vöökõrguse järgi, mistõttu keskendugi esmalt neile kahele asjale. Kui sa tead ka seda, millist lõiget, värvi või pikkust sa otsid, vali ka need ära.

3. Pööra tähelepanu suuruste giidile

Vahel tundub, et kes neid giide üldse kasutab, aga pükse ostes on see tegelikult väga oluline. Kui soovid, et sinuni jõuaksid teksad, mis ulatuvad täpselt hüppeliigesteni ja hoiaksid kindlat viisi kindlates piirkondades, kasuta suuruste kalkulaatorit.

4. Kasuta ära tehnoloogiat

Näiteks Levi's on oma veebipoodidesse lisanud virtuaalse stilisti, kellest võib saada teksapükse ostes su parim sõbranna ning kes teab täpselt, millist tüüpi ja millise lõikega teksad just sinu jalga kõige paremini istuvad.

5. Pööra tähelepanu ka kangale

Soovitame sul jälgida seda, kui venivad on teksased, sest sel on väga oluline roll selles, kuidas teksad istuvad ja kuidas nad jalas tunduvad. Näiteks 100% puuvillased teksad kindlasti ei veni. Kui need sisaldavad aga pisut elastiini, on teksad venivamad ja istuvad suurema tõenäosusega sulle hästi.

6. Tagastamine

Veel üks võimalus on tellida mitu erinevat paari või suuruses teksaseid ning valida siis neist parim välja. Sel juhul on aga väga oluline teada, milline on veebipoe tagastuspoliitika. Näiteks Asose veebipoe puhul saad oma paki pükstega, mis sulle ei sobinud, tasuta tagasi saata ja kui pood on selle kätte saanud, kannavad nad sulle raha tagasi. Täiuslik, või mis?

Allikas: The Sun