"Mulle meeldib öelda, et väike meik teeb alati head. Oleme harjunud kasutama SPFi päikesekaitseks, kuid tihti jäävad märkamata saastatusega kaasnevad probleemid,“ ütles Miller.

Saatekülalise sõnul on peamiselt linnades levivate saasteosakeste mõõtmed nii väiksed, et need tungivad alatihti nahapooridesse ja tekitavad seal palju kahju. See aga toob kaasa naha enneaegse vananemise, lööbed, akne ja muud probleemid. Seetõttu oleks soovituslik kaitsta oma nahka õrna jumestuskreemi või puudri kihiga.

Viimastel aastatel on turule tulnud mitmesuguseid puudreid ja jumestuskreeme, mis sisaldavad SPFi, kuid jumestaja ei soovita vaid sellele lootma jääda. „Minu soovitus on ikkagi, et kasutada tuleks päevakreemi ja lisada ka sellele päikesekaitse kreem. Isiklikult eelistan kanda pilvise ilmaga SPF 30 ja päikselisega SPF 50. Päikesekaitse kreemi oleks ideaalne värskendada iga 1-2 tunni tagant, kuid kui sellist võimalust ei ole, siis üritada viibida rohkem varjus või kanda peakatet, mis varjaks ka nägu,“ selgitas Miller.

Milliseid näohooldustooteid tippjumestaja kasutab?

„Ma tahaks olla selline inimene, kes teeb iga õhtu näole spaad, aga reaalsus on muidugi midagi muud. Igapäevaselt puhastan nägu õhtuti puhastusgeeli, mitsellaarvee ja toonikuga, panen silmakreemi ja öökreemi,“ rääkis Miller. „Hästi oluline on, et inimesed teeksid vahet öö- ja päevakreemil. Päevakreem annab nahale kerge niisutuse ning aitab kaitsta kahjulike keskkonna mõjude eest sisaldades tihti SPFi ning vabasid radikaale tõrjuvaid koostisosi. Öökreem seevastu sisaldab rohkelt vitamiine ja selle eesmärk on stimuleerida rakkude uuenemist.“

Milleri sõnul ei tohi unarusse jätta ka naha koorimist, niisutavaid maske ning regulaarset kosmeetiku külastust, et saada põhjalikum hooldus. „Olen väga suur kangasmaskide fänn just aja säästmise mõttes, aga üritan vähemalt kord kuus leida aega ka koduseks spaa päevaks. Kasutan pigem maha pestavaid maske, lisades päeva ka juustemaski ning muid hooldusprotseduure. Leian, et iga naine ja ka mehed võiks leida kord kuus aja enda poputamiseks,“ ütles Miller.

„Igapäevaselt peaks naine hoolitsema oma naha eest juuksepiirist rindadeni, kuna meie nahk on rinna piirkonnas õhem kui mujal kehapiirkondades on see üks esimesi piirkondi, mis hakkab näitama vananemismärke. Seda piirkonda tuleb niisutada ja selle eest hoolitseda sama moodi nagu näo eest.“ lisas ta.