Kui sul on värvitud juuksed, siis:

* Igal juhul pead kasutama mingit tüüpi niisutajat. Värvitud juuksed kuivavad kiiresti ja lausa karjuvad niisutaja järele, nii et ilmtingimata peab su vannitoariiulil olema mask ja palsam.

* Ära pane palsamit ja maski juuksejuurtele, vaid kanna ainult juukseotstele — otsad on kõige kuivemad ja vajavad kõige rohkem niisutust. Peanaha ja juuksejuured muudavad nii palsam kui mask lihtsalt rasvaseks.

* Viska minema mahapestav palsam ja kasuta selle asemel igapäevaselt kergemat juustesse jäetavat spreipalsamit, mis mõjub kauem ja tugevamalt kui mahapestav.

* Kasuta regulaarselt juuksemaski, sest see imendub erinevalt palsamist juuksekarva sisse ning seetõttu niisutab intensiivsemalt ja mõju kestab kauem.

* Pane kõik elektrilised tööriistad, mida oma juuste sättimiseks kasutad, kõige madalamale kuumusele, et juukseid võimalikult vähe kahjustada.

* Ära pese juukseid üle. Kord-paar nädalas on piisav. Võta eeskuju prantslannadest, kes just nii toimetavad ning kelle juuksed on alati säravad ja kaunid, mitte tuhmid ja elutud.