Tavaliselt hakkavad kortsud tekkima kõigepealt suu ümbrusesse ja need on esimesed vananemise märgid. Tihti ei ole need alguses isegi eriti silmaga eristatavad, aga iga naine märkab neid endal kohe ja need jäävad teda häirima. Nende kortsude tekkimist ei saa küll kuidagi lõppkokkuvõttes vältida, aga nende ilmumist saab isegi mitu aastat edasi lükata. Kahjuks on enamikel naistel välja kujunenud mitmed halvad harjumused, mistõttu kortsud tekivad kiiremini, kui peaks. Osad nendest harjumustest on küll paratamatud ja kuuluvad naturaalselt inimeseks olemise juurde, kuid teised võiks küll heaga kohe ära lõpetada.

Mossitamine

Naistel on mossitamistuju peaaegu igapäevane ja selle juurde tehakse tavaliselt seda nägu, et alumine huul keeratakse torru ja põrnitsetakse tigedalt. See võib küll aidata sul emotsioone väljendada, aga tekitab pikas perspektiivis kortse.

Kõrrest joomine

Paljudele naistele meeldib kõrrest juua, sest siis ei lähe huulepulk laiali, kuid suu ümber olevad lihased peavad joogi kätte saamiseks palju tööd tegema. Kui igapäevaselt kõrrega jooke juua, on kortsud kiired tekkima. Lisaks sellele ei ole kõrs keskkonnasõbralik.

Vähene vedeliku tarbimine

Kui oled harjunud vähe vett jooma, siis muuda seda nüüd kiiresti. Kui naharakud ei saa piisavalt vett, hakkavad nad surema ja seda on kiirelt näha ning raske taastada. Kui sa ei joo normaalses koguses vett. on seda su näost näha ja sa võid tunduda lausa mitukümmend aastat vanem, kui sa tegelikult oled.

Päevitamine

Päevitamine kahjustab nahka ja kiiresti mõjub see tegevus näonahale. Kasuta tugeva faktoriga päiksekaitsekreemi ja eriti hoolikalt hõõru sisse silmaalused ja suuümbrus.

Suitsetamine

Suitsetamine mõjub üleüldiselt tervisele halvasti ja tekitab vähki, see on teada. Kindlasti oled tänavapildis märganud väsinud olemisega naisi, kes suitsetavad, ja oletanud nende vanust. Tavaliselt on nende tegelik vanus umbes kümme aastat noorem sinu pakutust, Suitsetamine muudab naise väga vanaks ja koledaks.

Huulte närimine

Paljudel inimestel on halb komme kas igavusest või närvilisusest oma huuli näksida. See võib lõpuks põhjustada arme suu ümbrusesse, mis näevad välja nagu kortsud.

Naeratamine

Naeratamise vastu ei ole väga midagi teha, ega keegi ei taha mossis inimesega suhelda. Kuid jah, kahjuks tekitab laialt naeratamine suu ümbrusesse palju kortse.

Vilistamine

Sarnane efekt nagu kõrrest imemisel — sa pingutad suu ümber olevaid lihaseid ja nahk selle ümber tõmbub kortsu.