Ühest küljest ei puutu sa ju päeva jooksul mitte kellegagi (peale oma pereliikmete) kokku, aga teisest küljest tahaks videokoosolekul siiski kaunis ja hoolitsetud välja näha. Nii palusimegi jumestuskunstnik Katrin Sanglal õpetada meile selgeks jumestuse, mis oleks kodukontoris kandmiseks võimalikult kerge, aga samas jätaks videokoosolekul hea mulje. "Kodune jumestus võib olla tagasihoidlik", kinnitab Sangla. "Soovitan kasutada läbikumavaid tooteid, mille tekstuur ei mõju liiga dramaatiliselt ja ebaloomulikult. "

Katrin tunnistab, et kuna tema elukutse on ühtlasi ka tema hobi, on tal kodus korralik varu uusi trendivärve. "Kosmeetikast on saanud viimastel aastatel üks edukamaid ärisid ning enamik suunamudijaid ja artiste lasevad oma brändi alt välja uusi ja huvitavaid jumestustooteid. Hoian end nendega kursis ja kui toode meeldib, siis tellin internetist või ostan kosmeetikaosakonnast," selgitab ta. "Minu must have tooted on peitepulk, ripsmetušš, põsepuna ja huuleläige."

Kui aga Katrin saaks kasutada elu lõpuni vaid üht toodet, oleks selleks vaieldamatult ripsmetušš. "Ilma selleta tundub pilk lage," tõdeb Sangla.