Me kõik oleme tänavapildis näinud keskealisi naisi, kes lausa säravad ja teevad nii mõneski mõttes endast 20 aastat noorematele naistele silmad ette. Mis on nende saladus? Tihtipeale muidugi enda vormis hoidmine või särav naeratus, aga mõnikord annab viimase lihvi suurepäraselt välimusele hoopis üks ajatu riideese.

Need on viis ajatut eset, mis võiksid sul olemas olla:

Kvaliteetne käekott

Ehkki väga kvaliteetsed riidekotid ei ole just odavad, peavad nad siiski aastaid vastu ja kui sa muretsed endale ühe, mis on neutraalsetes värvitoonides, siis saad sa seda kanda peaaegu kõigega.

Ilmastikukindel mantel

Jällegi, keskmisest kallim ost, kui soovid panustada kvaliteedile, aga kuna me elame siiski kohas, kus ilm on keskmiselt üheksa kuud aastas väga muutlik ja jahedapoolne, tasub see ennast igati ära.

(Kontsa)kingad, millega tunned ennast mugavalt

Iga naine tahab särada pilkupüüdvates kingades, aga tihtipeale satuvad nendeks kingadeks kontsad, mis lõhuvad pikapeale kandes jalgu. Et seda ei juhtuks, tasub muretseda kingad, mis on sinu jalale otsekui mõeldud.

Rinnahoidja, mis on päriselt paras

Naised võivad aastaid kanda rinnahoidjat ja tunda kerget ebamugavust, sest paelad vajuvad pidevalt alla või pitsitustunne on suur. Kui sa pole seda siiamaani teinud, siis nüüd on küll õige aeg kosulteerida mõne pesupoe müüjaga ja leida endale täpselt paras suurus.

Kleit, mis tekitab sinus suurt enesekindlust

Igal naisel võiks olemas olla kleit, mida kandes tunneb ta, et võib maailma vallutada. Vahet pole, mis lõike või värviga see on, kui sina tunned ennast seda kandes võimsana, on see sinu kleit!

Allikas: Purewow