Holistiline günekoloog dr Eden Fromberg ütles Vogue`le, et ta on hakanud järjest rohkem nägema naturaalselt karvase bikiinijoonega naisi, sest naised on lõpuks ometi hakanud mõistma, et meie kehad on palju tähtsamad ja mitmekülgsemad kui ainult seksimänguasjad või iluasjakesed, nagu eelmised ilunormid on sätestanud.

Kuulsustest on "põõsa" austajad pikalt olnud Gwyneth Paltrow, Lady Gaga ja Cameron Diaz.

Möödunud aastal tõusis märkimisväärselt naiste hulk, kes olid varasemalt oma kubeme täiesti siledaks vahatanud või laserdanud ja soovisid nüüd kubemekarvade implantaate.

Kui sinagi soovid naturaalsemat välimust, soovitavad Vogue spetsialistid viit sammu kubemekarvade korrastamiseks:

Trimmi kääridega

Dr Fromberg soovitab karvakesi lõigata steriliseeritud kääridega. Parima tulemuse saavutamiseks võta appi suurendusklaas ja peenete piidega kamm. Raseerimise jaoks desinfitseeri terad ja kasuta raseerimisseepi.

Koori

Sissekasvanud karvad võivad tekitada probleeme ka siis, kui loobud vahatamisest, nii et koorimist ei tohi sa kindlasti ära unustada.

Puhasta õrnalt

Kubemekarvad võivad põhjustada higistamist, püüda ebameeldivaid baktereid ja tekitada halba lõhna, seetõttu tuleb selle piirkonna eest eriliselt hoolt kanda. Kasuta pehmet, looduslikku ja õige ph-tasemega intiimpesugeeli.

Niisuta

Emma Watson ja Gwyneth Paltrow kasutavad oma bikiinikarvade niisutamiseks viinamarjaseemne-, jojoba-, salvei- ja teepuuõlisegu, mis niisutab nii karvu kui nahka ja ennetab karvade sisse kasvamist.

Eelista puuvillast aluspesu

Vali puuvillane aluspesu, mis laseb intiimpiirkonnal hingata. Vältida tuleks sünteetikat ja liiga kitsaid püksikuid, mis võivad põhjustada lööbeid ja ärritusi.