Nad uurisid Lätis asuvaid toidukohti ja churroste populaarsust ning avastasid, et keegi ei pakkunud neid ei tänavatoiduna ega ürituste toitlustamisel. Nii see kõik algaski.

Churros on üks populaarsemaid roogasid Hispaanias ja Mehhikos ning ka Ladina-Ameerika regioonis. Tavaliselt valmistatakse neid ühe meetodiga, kuid valmistamisprotsessid võivad olla ka mõneti erinevad. Churros on tainast valmistatud friteeritud suupiste-magustoit, mis puistatakse tavaliselt üle suhkru ja kaneeliga ning serveeritakse paksu kuuma šokolaadijoogi või kastmega.
GustameChurros valmistatakse ja serveeritakse värskena – käsitsi valmistatud tainas valmib enne igat sündmust. See suupiste on valmistatud nende retsepti järgi ja igaüks võib juurde valida ühe neljast kastmest: šokolaadi-, maapähklivõi-, datlikaramelli- või mango-.

Nende idee ja peamine eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja värskeid churroseid kõigile. Kõik, mida nad valmistavad – churros, kastmed ja joogid – valmivad käsitööna, on vegan ning saadaval kõigile.