Festivali saalides on püsti pandud kaks lava, millest esimene pakub muusikaelamusi: päeva jooksul astuvad seal ülesse armastatud lauljanna Lepatriinu ning hiljuti Etnokulpide jagamisel mitmeid auhindu võitnud bänd Black Bread Gone Mad. Läbi päeva loob festivalimeeleolu DJ Jaan Jaago.

Teisel laval saavad lapsed disainida endale meelepärase musta pudru ning selle siis ka ära süüa, juhendajateks toidudisaini stuudio Curated by Bakerman eestvedajad Helis Heiter ja Maria Ader. Kuulata saab restoran Ore peakokk Silver Saa loengut tulevikutoidust ja fermenteerimisest, seejärel aga osaleda Liisi Tuulbergi juhendatavas Metsiku Toidu fermenteerimise töötoas, kus tooraineks on pikantne mustrõigas.

Triin ja Herkko Labi juhendamisel viiakse läbi Puerhi teetseremoonia ning psühholoog Jorgen Matsi peab loengu värvide ja söögiisu teemal.

Festivalikülastajatel soovitatakse aga kohale tulla põnevalt musta riietatuna, sest stiilseim külastaja võidab endale õhtu lõpus disainipoe LEVI 100-eurose kinkekaardi.

Black Food Festival Tallinn toimub 23. novembril kell 11.00-20.00 Põhjala Tehases (Marati 5a, Tallinn). Festivalil saab nautida paljusid erinevaid musti toite, jooke, samuti soetada musta disaini ja muud mustavat. Festivali kaks lava on täis muusikat, töötubasid, intervjuusid jne. Õhtu saab meeleoluka punkti samas kohas toimuva järelpeoga Must Mesi, mis algab kell 21.00.