Veise antrekoot köögiviljadega

Liha:

  • Veise antrekoot steik ca 1 kg
  • Sool
  • Pipar

Grillitud köögiviljad:

  • Porgand
  • Karulauk
  • Baklažaan

Masseeri liha soola ja pipraga ning lase lihal seista kuni söed valmivad – ehk umbes 20 minutit. Steiki on parim grillida üsna kõrgel temperatuuril – suisa 300 kraadi. Pruunista liha igalt küljelt. Nüüd tõsta liha restile, millel temperatuur madalam ning lase lihal seal kinnise kaane all järelküpseda, kuni liha sisetemperatuur on 53-55 kraadi. Tõsta liha grillilt ning lase tal fooliumis puhata. Samal ajal grilli oma mõnusa maitse järgi köögiviljad, mis varasemalt segatud soola, pipra, õli ning balsamico kastmega. Soovi korral lisa ka chillihelbeid, need lisavad mõnusalt vürtsi.

Jaga
Kommentaarid