Jõulumaitselised pistaatsiapähklid Andra Kalda
Soolased pistaatsiapähklid piparkoogimaitselise magusa kattega on head sooja hõõgveini juurde ja sobivad ideaalselt ka kingikotti pistimiseks.

Koostisosad:

RETSEPT

  • 400 g Koortega soolatud pistaatsiapähklid
  • 1 tk Munavalge
  • 2 tl Piparkoogimaitseaine
  • 5 spl Suhkur

1. Klopi munavalge kergelt vahule. Puhasta pähklid koortest. Sega munavalge, pähklid, piparkoogimaitseaine ja 4 sl suhkrut ning vala ahjuplaadile.

2. Küpseta 200-kraadises ahjus 7–8 minutit, kuni pähklid on küpsed ja krõbedad. Vahepeal sega pähkleid. Siis pane juurde 1 sl suhkrut ning jäta pähklid jahtuma.