Teepruulimise ekspert, doktor Stuart Farrimond selgitas Briti telekanalis BBC2 jooksnud saates "Tehases" (Inside the Factory), kuidas valmistada üks perfektne kruus teed. Esimene soovitus on pruulida teed täpselt viis minutit - selle ajaga saavutab tee oma täieliku maitsepotentsiaali, pluss kõrgeima kofeiini ja antioksüdantide sisaldustaseme.

Teine õpetus on kareda veega kohtades kasutada filtrit vee pehmendamiseks, muidu tekitavad vees leiduvad kaltsium ja magneesium teele peale koleda maitset rikkuva kihi. Täpsemalt reageerivad need keemilised elemendid tee maitseühenditega, vähendades ka tee maitset.

Doktori sõnul oleneb aga näiteks teekruusi värvist, millisena me tee maitset tunnme. Näiteks punasest või roosast kruusist teed juues tunneme me paremini tee magusamaid maitseid. Samal ajal mustast või sinisest kruusist teed rüübates tunneme selle joogi soolakamaid noote.