Aasta kokk 2013 Djatšuk on Eesti restoranimaastikul toimetanud peaaegu nii kaua, kui seda maastikku üldse nii nimetada saab. Muuseas, peaaegu oleks kõik teisiti läinud. Nimelt tuli Djatšuk Eesti aasta koka võistlustele kohe pärast Moskva riikliku instituudi õigusteaduskonna lõpetamist. Piltlikult öeldes olid karjäärivalikud ühe mündiviske otsustada.

Esimesed suuremad pildile pääsemised tulidki siis, kui noor kokk võttis vastu peakokaameti restoranis Egoist. Toona kiiresti kultuslikuks muutunud restoran andis peakokale võimaluse näidata, mida oskab ja milleks on ehk veel võimeline. Edasi liikus Djatšuk vanalinna pidi raekoja poole ja jäi nüüd juba peaaegu kümneks aastaks pidama Telegraafi hotelli, järgmisse hedonistide armastatud paika – Tchaikovskysse.