Kas oskate aga öelda, millest algas see revolutsioon ja mis on selle alguspäev? Kuulake saadet, saate teada! Foto: Keiu Virro
Eestis on käsil ja käimas täieõiguslik napsirevolutsioon, mis on võtnud enda alla praktiliselt kõik joogivariatsioonid limonaadist viinani ja veinist džinnini. Kui on olemas joogitüüp, siis keegi Eestis seda ka toodab. Kas oskate aga öelda, millest algas see revolutsioon ja mis on selle alguspäev? Kuulake saadet, saate teada!

Lisaks saatejuhtide Martini, Keiu ja Liisa heietustele on podcasti kolmanda osa külalisteks näitlejad ja nüüd ka napsitootjad Tiina Tauraite ja Erki Laur. Tootjad räägivad, kuidas viskiarmastus viis oma kaubamärgi ja imeliste jookide loomiseni – miks just mustsõstar, miks tšilli ja miks on joogiretseptide kõige olulisem komponent aeg. Saatest astub läbi samuti teatrimaailmas töötav Hannele Känd, kellel on kaasas omatehtud kirsinaps ja retsept, mida igaüks kodus järele proovida saab.

Mõistagi mekime saate lõpuosas ka ise mõningaid Eesti tegijate pudelisse saanud tooteid: lisaks Tauraite Coutry Spiritsi jookidele on laual Kuusevõrseviin ja Pihlaka käsitöödestillaat Põhjakalt ning erinevaid jooke ka Säde peennapsivabrikust. Mekime ja kommenteerime.