Pro tip stiiliguru Ženjalt: jook telli selle järgi, mis parasjagu seljas on!

Proovi Ženja lemmikuid, mis on kõik hetkel eripakkumises!

VLND Burger – vegeburger. Mahlane, mõnus, maitsev. VLND-ga lähed burgeriisule järele andmisega kindla peale välja!

Villa ThaiCorn Fed Lababdar Spring Chicken ehk kevadtibufilee jogurtises juustu, sibula ja tomatiga kastmes. Kergelt vürtsikas, kuid samal ajal mahe roog. Kuidas selline kooslus saavutatakse? Proovi järele!

Bopp – vöner-wrap ja mangokook. Võiks mõelda, et vöner ehk vegankebab pakub tõelist maitseelamust kõigile neile, kes eelistavad taimset, kuid tõsi on see, et elamuse osaliseks saavad ka suured lihasõbrad. Täpiks i-le on selles kombos mangoga kook, mis maitseb pärast mõnusat soolast suutäit ideaalselt.

Gourmet Pizza – pühvli-mozzarella ja musta trühvli pitsa. Tõelised trühvliaustajad oskavad sellest pitsast kindlasti lugu pidada! Trühvlit on täiustamas pühvli-mozzarella ning kokku moodustavad komponendid suurepärase koosluse.

Elevantmurg korma ja mango-lassi. Kanafilee mahedalt mahlases koorekastmes, mille juurde on mõnus rüübata jahedat mango-lassi't. Kindlasti üks nendest roogadest, mis toob vihmasel päeval naeratuse suule!

BlenderChick Ross ja Detox Day. Chick Ross tunneb, et ta samastub kanafilee, pesto, avokaado ja tomatiga võileivaga. Samal ajal maitseb tema hea sõber Detox Day kui mõnus banaanimündine unistus, mis viib kehast välja kõik toksilised ained.

Vapianopasta scampi e spinaci. Selles pastas on kokku sulanud hiidkrevettide ja pesto Vahemere-hõnguline ja kodune küüslaugu-sibula mekk. Nii võid reisida mõtetes Itaaliasse, turgutades samal ajal tervist ja täites kõhtu!

Jaga
Kommentaarid