Ingvar Neemre 3 retseptisoovitust, millega šašlõki valmistamisel kunagi alt ei lähe:

Valmistamine


Klassikaline šašlõkimarinaad

  • Lõika liha viie sentimeetristeks kuubikuteks, viiluta sibul, küüslauk ja tšilli, pane kõik suuremasse kaussi, sega korralikult ning lase marineerida vähemalt 24 tundi.
Aasiapärane apelsinimarinaad

  • Lõika köögiviljad väiksemaks ja apelsinid pooleks, aseta need koos kanaga suuremasse anumasse, sega kõik läbi ning lase marineerida üle öö.
Mustsõstra glasuur grillribidele
  • Pane mustsõstrad, vesi, suhkur ja tšilli keema. Keeda kümme minutit ja seejärel aja läbi sõela. 
  • Lisa massile sulavõi ja maitseained ning sega läbi. 
  • Viiluta tükkideks ribid, sega glasuuriga, küpseta grillil viis minutit ja serveeri meelepärase lisandiga.
Lounge Deja Vu peakokk Ingvar Neemre.