Valmistamine
  • Puhasta ja pese seakeeled ning pane suuremasse patta rohke veega keema. Korja ära kogu vaht, kuni seda enam ei teki. Hauta keeli madalal temperatuuril.
  • Lisa nüüd patta ka porganditükid, sibulaviilud, küüslauguküüned, sellerivarred, loorberilehed, tillivarred, poolik sidrun. Maitsesta kõik soola ja pipraga ning lisa juurde ka paar supilusikat sinepiseemneid.
  • Keeda keeled pehmeks ning nõruta köögipaberil. 
  • Kurna pool liitrit keeduleent klaariks ja pane väiksemas pajas uuesti keema. 
  • Keeda kaste umbes poole võrra maha. Lisa nüüd kastmesse ka hakitud tilli ja supilusikas sinepiseemneid.
  • Viiluta keeled üsna õhukeselt ning tõsta tulelt tõstetud kastmesse marineeruma.
  • Serveeri keeled soojana, kastmes!
  • Head isu! Head EV99 aastapäeva!