Foto: Andra Kalda
Kuldseks ja krõbedaks küpsetatud ning siis kuumal pannil laimi, oliiviõli ja erinevate maitsetega rikastatud juust on salatil super. Veereta mõned küpsed juustuviilud röstitud seesamiseemnetes, tulemus on vägagi nauditav!

Koostisosad:

  • 1 karbitäis salatisegu
  • 150 g kirsstomateid
  • 150 g keedetud kartuleid
  • 75 g rediseid
  • 100 g halloumi’t
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 sl laimimahla
  • 1 tl hakitud tšillit
  • soola, pipart
  • 100 g brõnsat
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 sl laimimahla
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • 1 sl hakitud tilli
  • soola, pipart
  • 100 g Lapi juustu
  • 2 sl seesamiõli
  • 2 sl laimimahla
  • 1 tl mett
  • 1 tl riivitud ingverit
  • soola, pipart