Foto: Andra Kalda
Kuldseks ja krõbedaks küpsetatud ning siis kuumal pannil laimi, oliiviõli ja erinevate maitsetega rikastatud juust on salatil super. Veereta mõned küpsed juustuviilud röstitud seesamiseemnetes, tulemus on vägagi nauditav!

Koostisosad:

  • 1 karbitäis salatisegu
  • 150 g kirsstomateid
  • 150 g keedetud kartuleid
  • 75 g rediseid

HALLOUMI-KATE:

  • 100 g halloumi’t
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 sl laimimahla
  • 1 tl hakitud tšillit
  • soola, pipart

BRÕNSAKATE:

  • 100 g brõnsat
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 sl laimimahla
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • 1 sl hakitud tilli
  • soola, pipart

LAPI JUUSTU KATE:

  • 100 g Lapi juustu
  • 2 sl seesamiõli
  • 2 sl laimimahla
  • 1 tl mett
  • 1 tl riivitud ingverit
  • soola, pipart