Angersäga on üks trikiga kala — tal on päris paks nahk, mida on keeruline pehmeks saada. Kuid see on siiski võimalik! Valmistame Senso köögi- ja aiasalongis CRU restorani peakoka Dmitri Haljukoviga grillitud angersäga hautist, millest saab mõnus suvine toit. Täna toimub Bocuse d'Ori Eesti kandidaadi valimine, ja üheks tooraineks, millest võistlustulle minevad kokad peavad toitu valmistama, on just angersäga. Nii et proovime teha samast toorainest süüa, millest täna profidki teevad.

Koostisosad:

  • Angersägafileed
  • Kalapuljongit
  • Sibulat
  • Kartulit
  • Porgandit
  • Loorberilehti
  • Erinevaid pipraid
  • Vahukoort
  • Fenkolit
  • Porrut
  • Võid praadimiseks