• Otsi esmalt üks paraja suurusega kõrvits. Mitte selline, millest haldjast ristiema saaks lihtsa vaevaga tõlla võluda, ega ka selline, mis dekoratiivse elemendina kenasti aknalauale sobib, vaid ikka selline, mida jaksad ise lõkke äärde tarida ning toiduks teha.
  • Niisiis, lõika kõrvitsalt pealmine osa umbes ühe kolmandiku ulatuses ära ning tõsta kõrvale, seda läheb sul veel vaja. Kui sa nüüd ülejäänud kõrvitsa seemnetest ja säsist tühjaks kraabid, ongi sul olemas pajaroa kandev element - pada. Aga et tühi pada, isegi kui see on valmistatud kõrvitsast, kõhtu väga ei täida, on aeg asuda järgmise etapi juurde, milleks on täidise valmistamine.
  • Mida suurema kõrvitsa valisid, seda rohkem täidismaterjali kulub, sest kõrvits võiks enam vähem ääreni täis saada. Võta mõned tomatid, haki need ära ning pane kõrvitasse. Toimi samamoodi küüslaugu, singi ning sinihallitusjuustuga. Kui viimati nimetatud komponent sulle ei passi, võid selle asendada mõne muu meelepärase juustulisega. Lisa ka peotäis või kaks magusat maisi, vajadusel soola ja pipart ning sega kogu see kraam korralikult läbi.
  • Säti kõrvitsale varem ära lõigatud kolmandik uuesti kaaneks peale ning aseta täitetud vili kuumadele sütele. Küpseta kuni roog on valmis. Sõltuvalt kõrvitsa suurusest üks kuni mitu tundi. Head isu.

VAJA LÄHEB:

Kõrvitsat

Tomatit

Küüslauku

Sinki

Maisi

Sinihallitusjuustu