Liköörid valmivad umbes 9 kuuga!

Valmistamine
  • Kolmeliitrisesse purki tuleks valada puhastatud karusmarjad ning neid tuleks kahvliga 30 sekundit „hakkida“. 
  • Osad marjad saavad niimoodi kahjustatud ning neile selga kallatud kilo suhkrut ja liiter viina imevad karusmarjadest maitseid ning olemust paremini välja. 
  • Nüüd tuleks jätta purgi sisu kolme kihti, katta purk kaanega ning tõsta kogu krempel pimedasse kappi või sahvrisse üheksaks kuuks seisma. 
  • Iga paari nädala tagant võiks segu loksutada ja pahupidi keerata. 
  • Valmimisel on viin imenud endasse kogu karusmarjamahla, sulatanud endasse terve kilo magusainet ning muutnud viskoosseks ligi 20kraadiseks likööriks. 
  • Sobib ideaalselt õhtuseks napsuks koogiviilu kõrvale või jääga aperitiiviks. 
  • Proosit!