Ühepajatoit lõhega Marju Randmer
Ma ei armasta pikalt pliidi ääres askeldada ja sellepärast mulle lõhe meeldibki — see saab alati väga kähku valmis, ükskõik, kas supis, ahjupraes või siis selles ühepajatoidus.

Koostisosad:

RETSEPT

  • 500 g Lõhefilee
  • 2 tk Šalottsibul
  • 200 ml Puljong
  • 200 ml Kuiv valge vein või puljong
  • 2 tk Loorberileht
  • 5 tk Pipratera
  • 1 tk Porgand
  • 0.5 tk Kaalikas
  • 0.5 tk Juurseller
  • 2 tk Kartul
  • 1 tk Väike pastinaak
  • 1 tk Väike porru
  • 1 tk Väike lillkapsas või brokoli
  • Õli

KASTE

  • 200 ml Rõõsk koor 35%
  • 200 g Sulatatud juust
  • 2 peotäit Suured kapparid
  • Sool
  • Must pipar