Hommikusöök võib olla lisaks imelisele maitseelamusele ka mänguline. Siinkohal sobivadki võrrandisse krõbeda "koorega" singi-juustuga praetud dipipulgad, mida mõnus "viie minuti" munasse torgata. Maitsev, toitev, lustakas!

Koostisosad:

Singi ja juustuga dipipulgad voolava munaga

  • Eesti juustu
  • Õhukest loomalihasinki
  • Röstsaia
  • Võid (82%)
  • Mune

Valmistamine:

  • Lõika pikkadeks kangideks juust.
  • Lõika röstsaiadel küljest ääred, rulli saiaviilud õhukeseks.
  • Pane õhukeseks rullitud viilule sinki ja juustukang, keera kõik rulli.
  • Prae pulgad pannil võis krõbedaks, nii, et juust vaikselt sulama hakkab.
  • Keeda mune 5 minutit ja jahuta need kohe jäävannis.
  • Nüüd löö munal "müts" maha, surka dipipulgad munasse ja naudi.
  • Head isu!

Kõige olulisem selle hommikusöögi puhul on mitte muna üle keeta. Ehk siis tehke kindlaks, et munal jääks seest kollane voolavaks, samas valge oleks keenud. Nii jääb dipipulgale vaid munakollane kinni, mis lisab juustu-singi-röstsaiapulgale imelise lisameki. Head katsetamist!