Klassikaline Kuuba võileib on liharikas, sulava juustuga, krõbe kahepoolne sai. Ekraanitõmmis
Hommik on jälle käes ning vaja midagi enne tööle, kooli või muudele toimetustele siirdumist põske pista, ideaalis kõht täis süüa. Vaatame selleks Kariibide poole ja paneme kokku ühe cubano.

Koostisosad:

Klassikaline Kuuba võileib ehk Cubano

  • Hautatud sealiha
  • Suurem chiabatta
  • Hapukurk
  • Juustuviile
  • Singiviile
  • Majonees
  • Sinep
  • Cayenne pipar
  • Võid

Valmistamine:

  • Lõika ciabattal ära otsad, lõika sai keskelt, lamedalt, pikki pooleks.
  • Sega kausis kokku ka kaste: majonees, sinep ja Cayenne pipar.
  • Nüüd soojenda pannil sealiha ning ürita see katki teha. Võib lisada puljongit ja saavutada pulled pork'i kontsistents.
  • Nüüd määri mõlemad chiabattapooled seest poolt kastmega ning pane alumisele poolele juustuviilud, singiviilud, sealiha, viilutatud hapukurk ja veel juustu. Pane võileivale peale ka ülemine pool. Vajuta lamedaks
  • Aja pann kuumaks ja sulata või. Prae keskmisel kuumusel võileiba mõlemalt poolt. Raskuseks kasuta teist panni.
  • Lõika võileib veel pooleks ja naudi.
  • Head isu!

Võileib on tavaliselt sobilik võtta menüüsse, kui on eelmisest õhtust jäänud üle tükid pehmet ahjusealiha. Sest just sealiha on see, mis muudab cubano ideaalseks, ka sulajuust ja krõbe saiaviil. Aga katsetame!

Vaata, kuidas panna kokku klassikaline Kuuba võileib ehk Cubano: