Kuidas valmistada kuulsa koka Gordon Ramsay aromaatset seene-porrulaugu-estragon pastat. youtube.com
Õhtune pasta võib tunduda liigse süsivesikuterikka ampsuna. Oluline on aga süüa emmotsionaalselt rikkalt, kuid vähem. Nautige oma õhtuid, muretsege kõhuvõldi pärast hommikusel jooksuringil.

Koostisosad:

Aromaatne seene-porrulaugu-estragon pasta

  • Pruunid šampinjonid
  • Oliiviõli
  • Küüslauku
  • Porrulauku
  • Kanapuljong
  • Lasanjelehed
  • Vahukoort
  • Estragoni
  • Meresoola
  • Musta pipart
  • Chiabattat

Valmistamine:

  • Viiluta seened ja prae oliiviõlis pannil.
  • Viiluta paar küüslauguküünt. Lisa pannile.
  • Lõika porrulauk neljaks, pese ja lõika peeneks. Pane pannile.
  • Sega pannil olevat juurviljasegu, maitsesta soola ja pipraga. Prae vedelik pannilt ära.
  • Lisa pannile kanapuljongit. Lase poole võrra "alla" haududa.
  • Nüüd lisa vahukoort, sega ja keera tuli panni all madalaks.
  • Pane lasanjelehed keevasse, maitsestatud vette. Keeda peaaega pehmeks. Tõsta veest pannile, sega. Keera nüüd panni alt tuli täiesti ära.
  • Haki peeneks estragon ja lisa pannile. Sega.
  • Serveeri pastat koos grillitud chiabattaga.
  • Head isu!

Maailmakuulsal kokal Gordon Ramsay'l on oskus panna kodustes tingimustes ja üsna stressivabalt kokku uskumatult elegantseid maitseid. Seened ja estrgon seda just on. Katsetage!

Vaata, kuidas valmistada kuulsa koka Gordon Ramsay aromaatset seene-porrulaugu-estragon pastat: