Pasta Alfredo Ekraanitõmmis
Iga õhtusöök ja eine ei pea olema meeletult keeruline, vahel saab hakkama ka väga vähesega ning väga vähesest saab teha väga palju. Selleks peab olema aga õige retsept ja õige kokk.

Koostisosad:

Pasta Alfredo

  • Fettuchini pasta
  • Parmesani juust
  • Või (82%)
  • Must pipar
  • Meresool

Valmistamine:

  • Pane keema suurem pada vett. Vee keema tõusmisel maitsest see tugevalt soolaga. 
  • Keeda pasta al denteks ja kurna. 
  • Pasta keemise ajal tõsta kõrval olevale pannile kaks klaasi pastakeeduvett ja sulata selles rahulikult vispeldades või.
  • Riivi kastmesse ka suurem kogus Parmesani juustu. Sega kaste ühtlaseks.
  • Pane pajas pasta ja kaste kokku, lisa värskelt purustatud pipart. 
  • Serveeri ja riivi peale veel Parmesani juustu.
  • Head isu!

Nagu mainitud on tegemist kolme komponendiga õhtusöögiga, mille kokkupanemisega saab hakkama igaüks. Kellele tundub aga, et liiga lihtne on see õhtusöögipakkumine võib alati siia kõrvale vaaritada liha, kala või juurvilju. Piire pole!