Vaata, kuidas valmistada röstitud tšilli ja tomati kreemikastmes kanakintsu avokaadosalatiga:

Valmistamine
  • Marineeri kanakintsud riivitud küüslaugu, paprikapulbri, tüümiani ja oliiviõliga. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Pane kanakintsud keskmise kuumusega pannile oliiviõliga nahka allapoole valmima. Kulub umbes 20 minutit. Seejärel keera kintsud teisipidi ja prae veel.
  • Samal ajal pane grillpannile oliiviõliga valmima poolik punane sibul, poolikud tomatid, paar küüslauguküünt ja tšillikaunad. Keera vastavalt vajadusele.
  • 10 minutit hiljem tõsta grillitud ja suitsused juurviljad blenderisse, lisa oliiviõli, paprikapulbrit, tüümiani, soola ja pipart ning blenderda kaste ühtlaselt kreemiseks.
  • Vala kaste kintsude juurde pannile. Keeruta kintse kastmes.
  • Suures kausis sega kokku vesikress, salatilehed ja viilutatud avokaado, maitsesta õli ja soola, pipraga.
  • Serveeri kanakintsud koos salatiga.
  • Head isu!