Piri-piri kanakintsud avokaadosalatiga. Ekraanitõmmis
Õhtusöök jälle ukse ees ning seekord võiksime vaadata vähe teravamate elamuste suunas ning valmistada krõbeda nahaga kanakintsud, mille ümber on kreemine, kuid terav tšillikaste.

Koostisosad:

Röstitud tšilli ja tomati kreemikastmes kanakints avokaadosalatiga

  • Kanakintsud
  • Küüslauk
  • Tüümian
  • Paprikapulbrit
  • Oliiviõli
  • Meresool
  • Must pipar
  • Punane sibul
  • Tšillipiprad
  • Tomatid
  • Punase veini äädikat
  • Avokaado
  • Salatilehti
  • Vesikressi

Valmistamine:

  • Marineeri kanakintsud riivitud küüslaugu, paprikapulbri, tüümiani ja oliiviõliga. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Pane kanakintsud keskmise kuumusega pannile oliiviõliga nahka allapoole valmima. Kulub umbes 20 minutit. Seejärel keera kintsud teisipidi ja prae veel.
  • Samal ajal pane grillpannile oliiviõliga valmima poolik punane sibul, poolikud tomatid, paar küüslauguküünt ja tšillikaunad. Keera vastavalt vajadusele.
  • 10 minutit hiljem tõsta grillitud ja suitsused juurviljad blenderisse, lisa oliiviõli, paprikapulbrit, tüümiani, soola ja pipart ning blenderda kaste ühtlaselt kreemiseks.
  • Vala kaste kintsude juurde pannile. Keeruta kintse kastmes.
  • Suures kausis sega kokku vesikress, salatilehed ja viilutatud avokaado, maitsesta õli ja soola, pipraga.
  • Serveeri kanakintsud koos salatiga.
  • Head isu!

Ärge ehmuge, tegemist ei ole millegi suudpurustavaga, me vaid anname tšilliga suhteliselt igavale kanakintsule "uue elu". Avokaado ja vesikressiga salat aitab aga lahendada rohelise lisandi probleemi. Head katsetamist!

Vaata, kuidas valmistada röstitud tšilli ja tomati kreemikastmes kanakintsu avokaadosalatiga: