Valge veini ja koorega kana-seenehautis. Ekraanitõmmis
Ilmad on ilusad ning nagu suve poole liikudes ikka tavaks saab, soovime olla rohkem väljas, kui pliidi taga toitu valmistamas. Seepärast ongi äärmiselt mõnus valmistada hautist, mille saab "unustada" pliidile valmima. Proovime täna panna kokku valge veini ja koorega kana-seenehautist.

Koostisosad:

Valge veini ja koorega kana-seenehautis

  • Kanakintsud
  • Suurem sibul
  • Küüslauku
  • Valget veini
  • Pruune šampinjone
  • Kartuleid
  • Oliiviõli
  • Kohvikoort
  • Musta pipart
  • Meresoola

Valmistamine:

  • Haki suupärasteks tükkideks sibul, viiluta küüslauk, koori ja lõika kuubikuteks kartulid.
  • Pane haudepotti õli ja prae enne soola ja pipraga maitsestatud kanakintsud kuldseks. Eemalda kanaliha pajast.
  • Riisu suurem osa õli, kuid mitte kõik. Prae selles sibul ja küüslauk.
  • Lisa 5 minutit hiljem patta ka šampinjonid, sega ja prae.
  • Nüüd lisa potti tagasi kanakintsud ja vala kolmveerand pudelit valget veini neile selga. Hauta 40 minutit.
  • Nüüd lisa patta kartulid, hauta veel 15 minutit. 
  • Nüüd lisa koor, sega ja lase väga madalal tulel kogu hautisel veel 5 minutit kuumata.
  • Serveeri supikausis või -taldrikul.
  • Head isu!

Vaata, kuidas valmistada täna vaid viiest toorainest koosnev õhtusöök: