Foto: Mai Grepp
Meile on oma retsepti saatnud Oma Maitse lugeja Valli, tema aedviljasupp seeneklimpidega sobib imeliselt nii argiroaks kui ka stiilse supina peolauale eelroaks. Kuna klimbitainas pole nõrkadele, tee tainas valmis varakult, ja kui supipõhi valmis, tee esmalt prooviklimp. Kui see kuumas puljongis laguneb, lisa tainasse veel üks muna või jahu.

Koostisosad:

  • 2 sibulat või 1 porru valge osa
  • 1 porgand
  • 1 petersell või seller
  • 2 sl võid
  • 1.5 l puljongit
  • soola

KLIMBID:

  • 100 g soolaseeni
  • 1 sl võid
  • 3 sl nisujahu
  • 1 muna
  • soovi korral 1 sl riivsaia
  • 1 sl riivjuustu
  • soola, pipart
  • soovi korral veidi suhkrut
  • tilli või peterselli