Oma Maitse
“Mõned kuud tagasi valmistasin indiapärast lillkapsa-riisipilaffi. See sai hetkega üheks minu pere lemmikroaks. Olen retsepti jaganud ka parimatele sõpradele ning saanud muudkui kiita. Pilafi valmistamise käigus vallanduvad isuäratavad aroomid ja lõpuks saab roog nii maitsev, et oleks patt seda teistega mitte jagada.“ — Oma Maitse lugeja Diana.

Koostisosad:

  • 600 g ehk 1 väike lillkapsas
  • 2 sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • 2 sl õli
  • 6 kardemonikupart
  • 1 tl koriandriseemneid
  • 4 nelgitera
  • 125 g täisterabasmatiriisi
  • 0.5 tl tšillipulbrit
  • 0.5 tl kurkumit
  • tl vürtsköömneid
  • 100 ml kookospiima
  • 400 ml klassikalist juurviljapuljongit (nt ökopuljongikuubikust)
  • soola, pipart
  • soovi korral 8 vart värsket koriandrit