Foto: Hanna Odras
Üllatava maitsega õuna-ingveritrühvlid on ka kõige nõudlikuma magusasõbra meele järele. Sobivad suurepäraselt jõuluõhtu kohvilauale!

Koostisosad:

  • g valget šokolaadi
  • 50 g toorjuustu
  • 1 sl suhkrut
  • 1 sl võid
  • pöidlasuurune jupp ingverit
  • 0.5 tk õuna

Valmistamine:

1 Sulata 250 g valget šokolaadi veevannil ja sega toorjuustuga. Kuumuta suhkrut ja võid kuni suhkru sulamiseni Lisa sinna kooritud ja väikesteks tükkideks hakitud ingver ning õun. Kuumuta segu, kuni õunad on pehmed.

2 Sega kõik massid kokku ja lase tund aega külmas taheneda. Vooli trühvlisegust pallikesed ja veereta neid 150 g riivitud valge šokolaadi sees. Lase pallikestel enne serveerimist tund aega külmas seista.