Vürtsikas kreemine porgandi, nuikapsa ja lillkapsa püreesupp Tuuli Mathisen
Särtsakas maitsepomm neile, kes on krehvtisema kraami sõbrad. Köögiviljade trio — porgand, nuikapsas ja lillkapsas — annab kokku mõnusalt kreemise ja küllusliku supi.

Koostisosad:

RETSEPT

  • 10 cm Hakitud porru valge osa
  • 2 tl Punase karri pasta
  • 500 g Kooritud ja tükeldatud porgand
  • 500 g Tükeldatud lillkapsas
  • 200 g Kooritud ja tükeldatud nuikapsas
  • 2 tk Purustatud küüslauguküüs
  • 1 l Köögiviljapuljong
  • 200 g Kookoskoor
  • Oliiviõli
  • Sool
  • Must pipar
  • Serveerimiseks värsked ürdid, tšillihelbed, värske koriander, vm meelepärane