20.09.2019, 14:01
NÄDALAVAHETUSE RETSEPTISOOVITUS | Tummine veiselihahautis šokolaadise kastmega
Aega läheb, aga asi on igat tundi väärt. Ja pidevalt hakkima ja praadima ka ei pea, enamiku ajast saab pada ahjus endaga ise hakkama. Koguseliselt jagub toidust kuni kaheksale näljasele.
FOTO:
Koostisosad:
- 1.5 kg tükkideks lõigatud taist veiseliha
- 2 sl võid + 2 sl õli
- 200 g suitsupeekonit
- 2 hakitud sibulat
- 6 hakitud küüslauguküünt
- 4 sl tomatipüreed
- 600 g tükeldatud porgandeid
- 4 loorberilehte
- terake valget pipart
- 1 punt tüümiani
- 150 ml kuiva punaveini (näiteks mõni noorem Pinot Noir)
- 150 ml veiselihapuljongit
- 5 dl vett
- 12 väikest kooritud šalottsibulat
- 250 g juursellerit
- sl oliiviõli
- soola
- 40 g tumedat šokolaadi