Foto: Toidulausuja
Ära mine mööda! Kui su aias või koduümbruses kasvab hapuoblikat, siis nüüd on just õige aeg teha temast väekat suppi. Traditsiooniliselt valmistatakse hapuoblikasuppi suppi lihaga, kuid väga maitsva supi saab, kui lisada sellele liha asemel lõhefileed.

Koostisosad:

  • 3 muna
  • 200 g sibulat
  • 700 g kartulit
  • 400 g porgandit
  • 400 g hapuoblikat
  • 500 g lõhefileed
  • 50 g sellerit
  • 1.7 l vett
  • 20 g (1 sl) ghee`d
  • 15 g (5 sl) maitsepärmi
  • 2 loorberilehte
  • 10 tera musta pipart
  • 5 g (1-2 tl) himaalaja roosat soola

Allikas: www.facebook.com/toidulausuja