Klassikalised pelmeenid Tarmo Virkus
Isevalmistatud pelmeenid on tunduvalt maitsvamad ja mahlasemad kui poest ostetud. Pelmeene tasuks süüa koos puljongiga, kuhu on ohtralt puistatud rohelist sibulat ja muud maitserohelist. Kuuldavasti on pelmeenivorme saada Balti jaama turul.

Koostisosad:

PELMEENITAINAS

  • 400 g Nisujahu
  • 1 tk Muna
  • 1 tl Sool
  • 1.5 dl Vesi

TÄIDIS

  • 500 g Hakkliha (sea- või kodune hakkliha)
  • 2 tk Sibul (peeneks hakitud)
  • Sool
  • Must pipar
  • 1 dl Puljong
  • Õli (liha praadimiseks)
  • Puljong (pelmeenide keetmiseks)
  • Hapukoor (serveerimiseks)
  • Maitseroheline (serveerimiseks)