Foto: Tuuli Mathisen
Sümpaatselt tervislik pho-supp riisinuudlitega, mis sobiks imehästi kevadise puhastuskuuri jaoks. Originaalis serveeritakse Vietnami köögist pärit suppi koos toore veisefilee lõikudega, mis küpsevad kuuma puljongi toel kergelt läbi. Taimse toidu austajad võivad seda suppi valmistada ka ilma liha lisamata. Maitsev jääb see mõlemal juhul.

Koostisosad:

  • pöidlasuurune jupp värsket ingverit
  • 5 küüslauguküünt
  • tähtaniisi
  • kaneelipulk
  • 6 tera nelki
  • 1.5 l liitrit köögivilja- või veisepuljongit
  • 1 sl kalakastet
  • 100 g riisinuudleid
  • 100 g värskeid šampinjone
  • peotäis kuivatatud Hiina musti seeni
  • 100 g värsket spinatit
  • soovi korral serveerimiseks veisefileed

SERVEERIMISEKS:

  • porgandiribasid
  • värsket laimi
  • tšillit
  • värsket koriandrit
  • idandeid jms