Hommikuhõrgutis spargliga Valio
Hea soe võileib on just see, millega saab päästa õhtusöögi, kui ei viitsi pikalt vaaritada. Antud retsept pakub ideaalse võimaluse "peita" võileiva sisse ära värske spargel!

Koostisosad:

  • 4 tk Ciabatta või muu meelepärase leiva viile
  • 2 sl Võid
  • 4 tk Parma singiviile
  • 8 tk Aurutatud rohelist sparglit
  • 1 tk Muna
  • 1 sl Peeneks hakitud estragoni
  • 150 g Riivjuustu

Valmistamine:

  • Eelkuumuta ahi 200 kraadini. 
  • Paiguta ciabatta viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 
  • Aseta viiludele sink ja pikuti pooleks lõigatud spargel. 
  • Sega kokku muna, estragon ja riivjuust. 
  • Kata seguga ciabatta viilud ning küpseta ahjus, kuni juustukate omandab ahvatlevalt kuldpruuni jume. 
  • Serveeri koos värske salatiga.