Foto: Gregor Jürna
Kerge, suviste maitsetega supp on valmistatud väikese tvistiga: värsked noored aedviljad hauduvad maitsete esiletoomiseks võis enne peaaegu küpseks, alles siis lisame puljongi ja kanaliha. Parima tulemuse saad malmpotis hautades.

Koostisosad:

  • 800 g Värske kapsas
  • 400 g Kaalikas
  • 200 g Pastinaak
  • 250 g Porgand
  • 500 g Värske kartul
  • 5 tk Varsseller, varred
  • 5 sl Või
  • 2 l Kanapuljong
  • 450 g Kana kintsuliha
  • Himaalaja sool
  • Must pipar
  • 4 sl Petersell, hakitud

• Arvesta, et malmpotis seistes küpseb supp edasi, seepärast tõsta valmis supp kohe serveerimiskaussi.
• Taimetoitlased jätku lihaetapp tegemata ja vahetagu kanapuljong köögivilja oma vastu.