2-le, T, K, G, L

8 tiigerkrevetti
200 g soolalõhet
3 keedetud muna
1 avokaado
1 värske kurk
peoga värsket tilli
2 peotäit värsket salatit, vali vaid oma lemmik
1 suur punane sibul
0,5 sidruni mahl
majoneesi
soola ja pipart

1 Aja pann kuumaks ja küpseta värsked tiiger­krevetid kärmelt mõlemalt poolt küpseks. Tõsta ootele.

2 Tükelda punane sibul ribadeks ja sega läbi sidruni­mahlaga. Nüüd sega juurde seibideks tükeldatud avokaado, poolratasteks tükeldatud värske kurk ja tükeldatud muna. Viimasena lisa kaussi rebitud salatilehed ja hakitud till. Lisa majonees ja maitsesta soola-pipraga.

3 Serveerimiseks tõsta salat vaagnale ning kata pealt parajateks suutäiteks tükeldatud soolalõhe õhukeste viilude ning tiigerkrevettidega.

Saada meile oma lemmikretsept omamaitse@omamaitse.ee!

.

Järgmisel korral kingime oma retsepti ja kogemusi jaganud kokandushuvilisele Fiskars Norden Steeli roostevabast terasest ja nakkumisvastase töötlusega vokkimispanni, mida saab ka ahju panna. Auhinna väärtus on 120 eurot.