Kana Lo Mein ehk Hiinapärane kodune kana nuudliroog Ekraanitõmmis
See on kõige klassikalisem Hiina nuudliroog maailmas, mida pakutakse igas hieroglüüfidega tähistatud Hiina restoranis Tallinnast NYC'i ja Rio De Janeirost Tokyoni.

Koostisosad:

Lihtne kana Lo Mein

  • Kana kintsuliha
  • Meresoola
  • Musta pipart
  • Seesami õli
  • Kanapuljongit
  • Hoisini kastet
  • Sojakastet
  • Maisitärklist
  • Rapsiõli
  • Küüslauk
  • Ingverit
  • Šampinjonid
  • Sibulad
  • Porgandid
  • Suhkruherned
  • Munanuudlid

Valmistamine:

  • Marineeri viiludeks lõigatud kanaliha seesamiõli, soola ja pipraga. Tõsta kõrvale.
  • Sega kokku kanapuljong, Hoisini kaste, sojakaste ja seesamiõli. Lisa ka natukene tärklist paksenduseks.
  • Prae wok-pannil õlis kana läbi, tõsta kõrvale. Lisa õlisse ingver, küüslauk, sibulaviilud, porgandiribad, suhkruherned. Prae.
  • Lisa nüüd pannile ka nuudlid ja kana. Sega läbi ja kata kõik kokku segatud kastmega. Lase kõik uuesti kuumaks.
  • Serveeri. Head isu!

Aega röövib lo mein'i valmistamine vaid pisut: vaja on natukene hakkida, pisut keeta ning siis vokkida. Hakkama saab sellega igaüks. Oluline on aga mitte hoida tagasi nii Hoisini kui soja katmetega, seesamiõli ja muude maitsetega.

Vaata, kuidas valmistada kodune kana lo mein'i: