Foto: Shutterstock
Piprakastmes kotletid on lihtne ja maitsev toit! Proovige järele!

Koostisosad:

  • 400 g segahakkliha
  • 4 tk küüslauguküünt (purustatud)
  • 3 sl magusat tšillikastet
  • võid
  • 200 ml toidukoort
  • 0.5 tl piprasegu
  • 0.5 dl vett
  • 1 tk toores kartul
  • soola (maitse järgi)
  • värsket peterselli

Valmistamine:

  1. Riivige kartul peene riiviga. Segage hakkliha hulka sool, purustatud küüslauk, tšillikaste, sool ja riivitud kartul. Vormige 8 kotletti. 
  2. Kuumutage või ja pruunistage kotletid kiirelt kuumal pannil mõlemalt poolt ning tõstke pannilt ära. Lisage pannile toidukoor, piprasegu, vesi ja maitse järgi soola. Laske keema tõusta ja tõstke kotletid pannile tagasi. Laske paar minutit keeda. Serveerige koos kartulipüreega. Soovi korral raputage peale värsket hakitud peterselli.