Katrin Press
Soojad pannkoogid meelitavad kõiki hilist pühapäevahommikut nautima.

Koostisosad:

TAINAS:

  • 700 ml nisujahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 700 ml piima
  • 3 tk muna
  • näputäis soola
  • praadimiseks õli
  • serveerimiseks (külmutatud) mustikaid ja mett

TAINA TÄIENDAMISEKS:

  • 250 g šokolaadi
  • 200 ml piima

Valmistamine:

  1. Sulata šokolaad veevannil. Jälgi, et šokolaadi sulatamisel ei puutuks kausi põhi vastu vett, vaid et sulamine toimuks sooja auru abil.
  2. Sega kokku jahu, küpsetuspulber, munad ja piim. Jaga tainas kolme kaussi ning jäta neljandasse kaussi veel ühe-kahe pannkoogi jagu tainast, millest teed heledad pannkoogid. Pane esimesse kaussi pool sulatatud šokolaadist ning lisa 150 ml piima. Teise kaussi pane 2 sl šokolaadi ning kolmandasse kaussi ülejäänud šokolaad ja piim.
  3. Küpseta erineva tumedusega pannkoogid ning kuhja need siis ühele taldrikule kokku, vala üle meega ja serveeri värskete või külmutatud marjadega.