Lisa omletile oliive, suitsuvorsti, maitserohelist, tomateid, isegi karrit - see on avatud vorm! Shutterrstock
Hommikusöögiklassika! Omlett on erakordselt kõhtu täitev roog, mis valmib suuresti vaid ühest komponendist ehk munast. Selle lihtsa toidu valmistamine on andnud alust kirglikele vaidlustele ja omletimeistritel on omad nipid, kuidas seda rooga õnnestunult teha! Lisasime omletivalmistajatele retsepti juurde ka soovitused!

1. Kui tahad toekamat omletti, pane peekon pannile särisema. Klopi munad piimaga, lisa täisterajahu ning jogurt või hapukoor, mis annab roale sametise nüansi. Maitsesta soola-pipraga ning vala peekonilõikudele. Keera tuli vaiksemaks.

2. Võid lisada ka oliive, suitsuvorsti, maitserohelist, tomateid, isegi karrit - see on avatud vorm. Lõpuks puista peale tšillihelbeid ja pipart - juba värvi mõttes! Toit peab ilus välja nägema!