RETSEPTID | Neli suus sulavat rooga sügiseste köögiviljadega
Värskusest pakatavad krudiseva pinnaga värvilised sügisannid põllult ja kasvuhoonest – seda aega oleme oodanud! Just praegu on neis suurim kogus vitamiine ja mineraalaineid. Ja vilja enda puhast maitset. Seepärast tõstame ausse tagasihoidliku maitsestamise – las tooraine ise särab. Küpsetusaja keerasime ka väiksemaks, et säiliks köögiviljade kasulikud omadused ja krõmps iseloom.
Plaadipirukadonniiuniversaalsed!Heasüüakajärgmiselpäeval,võidisegipannipealsoojaksteha.Punasekapsaplaadipirukaskohupiimamuretainagajustsellineongi!
Panelaualeseakaelakarbonaadröstitudkõrvitsasteikidejaürdikastmega.Kastmesolevadoosköömnedtoovadkaasamaitseteplahvatuse,misannabmagusalekõrvitsalejamahlaselelihalejustselleõigemüksuningseobkõikühekstervikuks.Koguroogvalmibpooletunniga,kunikõrvitsahjusküpseb.
Aurutatudköögiviljadjavalgekalasalvei-võikastmegaonkiireltvalmivtoit,millesvärsketeköögiviljademaitsettoetavadvaidvõijasalvei.